Eventudvalg
Billede%2025.03.2022%2020.01.26
Eventudvalget

Foreningsidræt handler om mere end motion, det handler også om fællesskab, oplevelser og medindflydelse. Et sundt klubmiljø er derfor afgørende, hvis frivillige, spillere og ledere skal fastholdes i idrætten.

Eventudvalgets formål er, at sørge for at give klubbens medlemmer, trænere og ledere mulighed for at mødes i sociale sammenhænge udenfor håndboldbanen. 

Udvalgets primære opgave er at styrke fællesskabet på tværs af hold, gruppe og funktion, det være sig i træner-­/ledergruppen, mellem spillerne eller i hele klubben.

Der skal arrangeres træner-­/lederaktiviteter, der er med til at skabe bånd mellem trænere og ledere, samt hjælper med at fastholde de frivillige kræfter i klubben. 

Det er vigtigt, at alle der har sin gang i Brabrand IF Håndbold ser det som naturligt at tage i Brabrandhallen, da de gerne skulle opleve at have et stærkt socialt netværk her.

Eventudvalget står også for planlægning og effektuering af  salg af juleskrabelodder.

Her har klubben tradition for, at alle børne/ungespillere mødes og går ud og sælger juleskrabelodder sammen i mindre grupper på tværs af alder.

Herefter er der 'spis så mange æbleskiver, som du kan' i caféen.

CA
Camilla Eybye Andersen
20 28 01 50
GM
Gitte Møller
41 40 95 18
PB
Pernille Ø. P. Bossow
26 12 13 65
File
Signe Kirch Groth
42 61 10 85